Dania główne

Listopad 21, 2016 Newsy z ECT

Dania Główne

Spaghetti bolońskie 19,90 zł
½ porcji 14,90 zł

Filet z kurczaka z rusztu 17,90 zł
pierś nadziewana szynką i serem z sos bbq – 200 g

Szyneczki drobiowe z rusztu 17,90 zł
udko bez kości i skóry z curry z sosem słod.-kwaś. – 200 g

Kotlet devolaille – 200 g 19,90 zł

Schabowy klasyczny – 200 g 19,90 zł

New York Steak – 300 g 44,90 zł
Rostbef z sosem z zielonego pieprzu

Dodatki do dania głównego
RYŻ/ZIEMNIAKI/PIECZYWO CZOSNKOWE 4,00
FRYTKI 150g/ZESTAW SURÓWEK 5,00
SAŁATKA OGRODOWA 7,00
Warzywa na ciepło :
Brokuły w sosie serowym – 180 g 7,90 zł
Kalafior z bułką tartą – 180 g 6,90 zł
Młoda marchewka w maśle – 200 g 6,90 zł
Zestaw warzyw – 400 g 14,90 zł

FRYTKI – 200g 7,00 zł
na miejscu i na wynos frytki w Boston Port są zawsze klasy premium
smażone w świeżym tłuszczu palmowym.